Jotta en vaipuisi kokonaan synkkyyteen, on hyvä yrittää keksiä välillä jotain muutakin, kuin pelkkä ajattelu, vaikka sekin tuntuu välillä työstä käyvän. Tämänhetkinen mielentilani on taas hieman lannistunut syystä tai toisesta – jostain syystä pikkuasioiden takia menee hermot jatkuvasti. Yritän kuitenkin muistaa, että tähän päivään on mahtunut paljon myös hyviä hetkiä. 

Täällä on ollut tänään aivan ihana ilma, aurinko on paistanut melkeinpä pilvettömältä taivaalta ja hieman lämmittänytkin, vaikka totta kai ulkona on pakkasta. Päätin pitää pienimuotoisen yhden naisen piknikin ihan tuolla parvekkeella kasvot suunnattuna kohti aurinkoa. Otin mukillisen tulikuumaa kaakaota, laitoin lautaselle suklaakeksin, ja menin istumaan ja lueskelemaan partsille joksikin aikaa. Olihan se mukavaa, samalla sain näpsittyä muutaman hauskan kuvan lemmikeistäni.
 
Myöhemmin kävin kävelemässä koiran kanssa jäällä. Itsehän en tietenkään lumihankeen heittäytynyt, mutta koirani sen sijaan nautti reissusta täysin rinnoin. Olihan se tietysti itsestäkin varsin nautinnollista kävellä jäällä, kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja jopa lämmitti. Olisi vain pitänyt olla kauemman aikaa – toivotaan siis, että sää suosii huomennakin. Suosittelen muillekin! ;)