Tämä kirjoitus saakin sitten luvan olla viimeinen tältä yöltä, sillä minua väsyttää ihan poskettomasti, kiitos ulkoilman. Mietin tuossa, että voisin ennen nukkumaanmenoani listata niitä asioita, jotka ovat viimeaikoina pyörineet erityisesti mielessäni. Tai että voisin listata niitä asioita, joiden vuoksi koen tuntevani ajoittaista masentuneisuutta. Päätin kuitenkin, etten ala kuormittaa itseäni ennen nukkumaanmenoa, vaan teen sen joskus toiste. Esimerkiksi sitten, kun mielialani on oikeasti niin matala, että sen purkamiseen vaaditaan nimenomaan haavojen avaamista ja rakentavaa pohdiskelua siitä, miten noista negatiivisista tunteista päästään eroon.

Huomenna aion taas viettää hyvän päivän. Vaikka Miehen käytös onkin minulle jonkinasteinen arvoitus, aion nauttia elämästäni siitä huolimatta sillä tavoin, kun pystyn. Yritän löytää niitä pieniä iloja ja asioita, joista elämä koostuu. Huomenna auringonkin pitäisi paistaa jälleen kerran, mutta kuulemma luvassa on kylmä päivä. Tästä huolimatta suuntaan jälleen kerran ulkoilemaan. Koetan olla ajattelematta kaikkea ikävää ja miettiä asiat mahdollisimman positiiviselta kantilta. Hyvää yötä.
 
Ps. Mieleni tekee muuten ihan valtavasti niitä Lidlissä myytävänä olevia hedelmätoffeekarkkeja. Etenkin niitä sitruunan makuisia, jotka ovat keltaisessa käärepaperissa.